Mobilní pískovačky - tryskače : Obecně
02.09. 2020
Mobilní pískovačky - tryskače : Obecně

Mobilní pískovačky / tryskače se obecně dělí na hobby, polo-profi, profi a master ... ve verzi pro prosté tryskání, s odsáváním (bezprašné) nebo s vodní clonou (mokré tryskání):
Jsou to zařízení určené k otryskávání / pískování, zejména k čištění, ale i jiné povrchové úpravě různých ploch a dílů převážně v terénu, tedy v exteriérech, ale i interiérech.
Jedná se např. o tryskání / pískování kovů (svařence, odlitky, profily, jekly, trubky, plechy), pískování kamene (cihla, žula, beton), pískování dřeva (nábytek, trámy, dřevostavby), skla (užitkové i tabulové sklo), apod., tedy pískování / tryskání např. fasády, zdi, obrubníku, jímky, nádrže, sila, mostu, sloupu, hráze, ale i pískování sklepa, půdy, schodů, soklu, a podobně, také i např. k pískování nákladních aut a přívěsů, pískování vagónu, vlaku, lodě, pískování vojenské nebo zemědělské techniky a i pískování mnoho dalších předmětů a zařízení, ke kterým z důvodu své povahy se musí s pískovačkou přijet, nikoliv, aby se tyto díly, zařízení nebo celé stavby se mohly převézt někam na halu nebo provoz a tam je tryskat.
Tyto zařízení vyrábíme, prodáváme, servisujeme i na nich provádíme up-grade, rovněž i půjčujeme /pronajímáme, včetně i příslušenství a kompresorů (Půjčovna-nářadí-.pískovačky.cz) a také s nimi i pracujeme (Reno – Tech, s.r.o.), tedy po všech stránkách velmi dobře známe.

Tyto zařízení naleznete na našich stránkách zde: https://piskovacky.cz/273-piskovacky-mobilni-tryskaci-jednotky