Mobilní, bezprašné pískovačky s odsáváním
03.09. 2020
Mobilní, bezprašné pískovačky s odsáváním

Mobilní bezprašné pískovačky s odsáváním : Jedná se o speciálně upravené a vybavené mobilní pískovačky různých kategorií i tříd (hobby ... master), rovněž se stejnou odlišností výkonu, účinnosti, využitelnosti i životnosti jako je u mobilních pískovaček předchozích modelů určených pro prosté/volné tryskání, kde oproti těmto pískovačkám je hlavním rozdílem jejich konstrukční odlišnost, kdy jsou tyto typy mobilních pískovaček (s odsáváním) vybavené obvykle integrovaným cyklónem, napojeným na též integrovaný nebo přístavný odsavač, který plní funkci jak samotného odsávání tak i filtrace a to hlavní, schopnost rekuperace, čímž se vytryskané abrazivo, po té co splní svou funkci očištění nebo jiného požadavku na povrchovou úpravu předmětného dílce, vrací automaticky zpět do oběhu tryskání.
Tím se při pískování výrazně snižuje ne jen prašnost, kdy kolem tryskaného místa ubývá přirozeného nepořádku, ale i se optimalizuje, přesněji snižuje jeho potřebné množství na vyhotovení té či oné zakázky, jinými slovy, šetří se abrazivo, které je právě u většiny tryskacích prací nemalou finanční položkou a u pískování s tímto zařízením, pakliže je zde technická i jiná možnost jeho použití, se pak zásadně zvyšuje efektivita i ekonomika provozu takovéhoto zařízení během pískování.
Tudíž takovéto zařízení je vhodné pro použití tryskání v různých interiérech, při nutném tryskání různých dílů, předmětů nebo zařízení za provozu, tedy např. při práci strojů s nemožností jejich omezení nebo úplného vypnutí (výrobní haly) nebo tam kde je požadavek na co nejmenší prašnost i odpad při tryskání (muzea, kanceláře, projekce, administrativní budovy, uzavřené parkovací plochy, jímky, hřbitovy, systémové objekty – výměníky, výtopny, čističky, apod.), ale i např. vnitřní plochy uzavřených velkých nádob a zásobníků, jako jsou např. cisterny nebo sila.

Tyto zařízení naleznete na našich stránkách zde: https://piskovacky.cz/279-piskovacky-mobilni-s-odsavanim-hobby ... a zde: https://piskovacky.cz/300-piskovacky-mobilni-s-odsavanim-profi-a-master