Pískování - tryskání cyklo rámů i různých cyklo dílů
01.10. 2020
Pískování - tryskání cyklo rámů i různých cyklo dílů

Pískování / tryskání cyklo rámů i různých cyklo dílů - pískování a vůbec renovace nejen historických, ale i jiných, starých bicyklů a vůbec kol (silničních, horských, trialových, apod.) a jejich dílů, ale i koloběžek, počínaje rámem a konče prakticky posledním dílem, který se na těchto dopravních prostředcích nachází, je nedílnou součástí kompletní renovace různých kol šlapacích i motokol, stejně tak i koloběžek a jim podobným odrážedlům.
K pískování cyklodílů, především rámů, vidlí, řidítek apod., také kol / bicyklů celých, a to ať starých (historických) nebo i nových, se obvykle provádí mobilní pískovačkou nebo v pískovacím boxu. U těchto dílů, zejména dílů z lehkých kovů a slitin (dural, apod.) jde především o vyčištění nebo odstranění starých povlaků (barev, atd.), ale i pro finiš, k čemu se nejčastěji aplikuje proces balotinování.

Některé výsledky této práce můžete vidět zde: https://www.reno-tech.cz/fotogalerie/
Některá vhodná zařízení pro tyto procesy a práce naleznete v naší nabídce zde: https://piskovacky.cz/273-piskovacky-mobilni-tryskaci-jednotky a zde: https://piskovacky.cz/263-kabiny-boxy-obsluzne