Uživatel profi (pískování, lakování, metalizace, ... )
07.10. 2020
Uživatel profi  (pískování, lakování, metalizace, ... )

Uživatel profi - jde obvykle o řemeslníka nebo firmu, která se pískováním / tryskáním pracovně zabývá, tedy se zařízeními k tomu určenými (mobilní pískovačka, pískovací kabina / tryskací box) pracuje takřka denně. K tomu pochopitelně potřebuje být patřičně technologicky, viz: https://piskovacky.cz/10-e-shop ; materiálově, viz.: http://www.abraziva.cz/ ; personálně i jinak náležitě vybaven a rovněž co možná nejvíce znalý metodiky a způsobů pískování / tryskání, tedy vzdělaný nebo alespoň školený, viz: https://www.reno-tech.cz/skoleni/ ... https://piskovacky.cz/248-skoleni-lektorovani-konzultace.
Proto je ideální, hlavně z dlouhodobého hlediska i perspektivy, speciálně u tohoto typu / kategorie zákazníků, obracet se se svými požadavky na výrobní nebo dodavatelskou firmu, která v tomto ohledu a v daném oboru disponuje co možná nejširším portfoliem zboží i služeb, má zkušenosti, je na toto vhodně a dostatečně vybavena (vývoj, výroba, vzorová prodejna, provoz, zkušebna, učebna, ...), a je proto potencionálnímu, novému nebo i relativně zkušenému uživateli schopna objektivně poradit, cokoliv reálně ukázat nebo i pomoci s jeho problémem ... co a jak nejlépe, také ho seznámit ho s novými, progresívními trendy, navrhnout pro něho nejlepší možné řešení, asistovat u výběru pro něho vhodného zařízení, apod. a nebo dodat a zřídit kompletně celé tryskací či jiné pracoviště.
Info k tomuto, pakliže máte zájem nebo potřebu, naleznete např. na: https://piskovacky.cz/ a zde: https://www.reno-tech.cz/