Soubory zařízení mobilního pískování - tryskání
13.11. 2020
Soubory zařízení mobilního pískování - tryskání

Soubory zařízení mobilního pískování / tryskání - nezbytnou součástí vybavení takového pracoviště jsou obvykle profi či master mobilní pískovačky (tryskací kotle), jejich provozní příslušenství (hadice, trysky, apod.), ochranné pomůcky (helmy, atd.) a rovněž i kompresory, převážně kompresory mobilní / vlečné, dieselové.
Tedy pro jakékoliv volné pískování / tryskání v terénu, obvykle za účelem čištění či jiných povrchových, základních před-úprav, např. pískování soklů, schodů, zábradlí, hrází, sil, vagónů, stožárů nebo vetránů tak, aby tato práce byla v provedení díla v co nejvyšší kvalitě a erfektivitě, musí být uživatel, zejména když jde o uživatele firemního, pro toto, a to ne jen po stránce technologií a jejich příslušenství, ale také i ochranných potřeb a tryskacích materiálů (abraziv) patřičně vybaven.
A aby se tak stalo, ideálně, když se s těmito požadavky a potřebami bude potencionální uživatel /zákazník, takřka výhradně, obracet na firmy a odborníky, kteří tyto zařízení ne jen vyrábí a prodávají, ale zároveň i servisují a zejména, mají osobní zkušenosti, tedy s nimi i pracují.

Některé výsledky této práce můžete vidět zde: https://www.reno-tech.cz/fotogalerie/
Některá vhodná zařízení pro tyto procesy a práce naleznete v naší nabídce zde: https://piskovacky.cz/278-piskovacky-mobilni-profi-a-master ... a zde: https://piskovacky.cz/314-osobni-ochranne-prostredky ... a zde: https://piskovacky.cz/317-kompresory-diesel-mobilni-vlecne-vhodne-k-piskovani-tryskani